2017. október 05.

Martin Koolhoven western filmje, a Brimstone, mely a Megtorlás magyar címet kapta, végre megérkezik Magyarországra is! A filmet még 2015-ben forgatták, többek között kis hazánkban is, főszereplői pedig Dakota Fanning, Guy Pearce, és a Trónok harca két sztárja, Carice van Houten és természetesen Kit Harington. A Brimstone 2017 elején került az Egyesült Államok filmvásznaira, ősszel pedig az Egyesült Királyságba is megérkezett. Most pedig magyar premiert is kapott, melyről a Zoom.hu számolt be.

films-07

Brimstone (Megtorlás)

Megjelenés: 2016/2017

Kategória: western, thriller

 Still képek | Trailer

Ismertető:

“Egy határ menti nőből (Fanning) szökevény lesz, miután tévesen vádolják meg egy bűncselekményben, s egy bosszúszomjas prédikátor (Pearce) vadászik rá a régi amerikai vadnyugat fenyegető poklában.”

A ‘Megtorlás‘ a Mozinet Filmnapok keretében tekinthető meg legelőször a Puskin moziban október 23-án, 19:30-kor, a vetítésen pedig a film producere, Els Vandevorst is részt fog venni, akivel egy közönségtalálkozó keretében is fognak beszélgetni. A Megtorlást hivatalosan november 16-ától fogják vetíteni a magyar mozikban, így aki előbb szeretné látni, annak érdemes jegyet váltania a 23-ai vetítésre, melyet a Puskin mozi oldalán már meg is lehet tenni.

A film szerkezetileg négy részre lett osztva, melyek közül szám szerint a 3-ban szerepel Kit, Samuel karakterét alakítva. A színész a következőket nyilatkozta a mozifilmről, és karakteréről:

“Remélem, hogy megérinti az embereket, és úgy jönnek el róla, hogy tényleg egy érzelmi utazáson vettek részt a főszereplővel. Szeretném, ha az emberek kedvelnék Samuelt. Én is megkedveltem őt a végére. Ennek ellenére elég vitatott személysiég. A film maga is vitatott témájú, az emberek számára nehéz lehet megnézni, az én karakteremet pedig lehet, hogy páran szeretni fogják, páran pedig utálni, nem igazán tudom.”


Szólj hozzá a bejegyzéshez