2019. január 25.

Oly sok várakozás után a mai napon végre megjelent a The Death and Life of John F. Donovan című film hivatalos trailere. Ezzel együtt kiderült néhány országbeli premierdátuma is: Franciaországban március 13-ától, míg Olaszországban március 7-től lesz megtekinthető. Egyelőre ennyit tudunk, ha kiderül a magyar premier dátum is, az is megosztásra kerül. A filmet magát még 2016-ban forgatták nagyrészt Kanadában, a címszereplő John F. Donovan karakterét pedig Kit Harington alakítja. Tekintsétek meg a trailer az alábbiakban.

Ismertető: Egy évtizeddel egy amerikai tévésztár halálát követően egy fiatal színész visszaemlékszik a köztük kialakult levelezésre, valamint arra, milyen hatással volt ez kettejük életére. A mű a hírnév nehézségeit és a filmipar akadályait mutatja be mindkét oldal szemszögéből, az utóbbi évtized hollywoodi indentitás és sokszínűség kérdésével együtt.


Hozzászólások
2019 / 06 / 09 14:15

[…] Többek között egy új posztert kaptunk, mely eddig a legteljesebb változat, mivel ezen nem csak egy szereplőt láthatunk, hanem a főbb karaktereket egyszerre. A poszter mellett egy új still kép is napvilágot látott, melyen a Kit Harington által alakított John Donovan karakterét pillanthatjuk meg. A képi tartalmakhoz a trailer olasz nyelvű változata is hozzá tartozik, de ezt nem találhatjátok meg bejegyzésünkben, mivel az eredeti, angol nyelvű trailerhez képest nem tartalmaz semmivel sem többet. Ha érdekel a film eredeti kedvcsinálója, akkor azt erre a linkre kattintva érhetitek el. […]

Szólj hozzá a bejegyzéshez