2019. március 04.

Az Entertainment Weekly részéről már megszokhattuk, hogy minden Trónok harca évad előtt meglepnek minket egy külön Trónok harcás számmal, melyhez exkluzív fotósorozatot és spoiler mentes interjút készítenek a műsor színészeivel és készítőivel. Ez alkalommal utoljára élvezhetjük ezeket a tartalmakat tőlük kedvenc sorozatunkhoz – hiszen pár héten belül elérkezünk a Trónok harca legutolsó, 8. évadához, melynek premier epizódja április 14-én lesz.

A végső évadhoz az EW különleges képekkel lepett meg minket, hiszen minden fontosabb szereplő kapott külön címlapot, egy-egy karakter posztert, valamint egy közös képet is összeállítottak nekünk, melyen minden ilyen szereplő látható. Így Jon Snow is kapott egy egyéni címoldalfotót, valamint egy közös képet Daenerys-szel. Kit Harington el is árulta az EW-nek, hogy a szerelem nagyon is jelen lesz Jon Snow számára az utolsó epizódokban.

“Lehet, hogy közeleg a világvége, de legalább szerelmes valakibe, és tisztában van vele, ki is önmaga – aztán persze megérkezik a végső csapás.”

Az exkluzív fotókat a galériánkban érhetitek el teljes méretben, valamint az EW spoiler mentes cikkét a Trónok harca utolsó évadáról ezen a linken olvashatjátok el angolul.


Szólj hozzá a bejegyzéshez