2016. június 09.

Ezúttal az ES Magazine készített egy interjút Kittel, melyben a mindennapi londoni kedvenceiről kérdezték, mint például kedvenc helyeiről, szokásairól, és egyéb érdekességekről.

Az otthon számodra…

“Egy angyali fiú vagyok, aki még egy olyan lakásban él, mely félig lakásszövetkezeti, és félig privát. A legjobb barátommal Dannel élek már a dráma iskola óta. Olyan ez, mint egy szexmentes házasság.”

Legutóbbi színdarab, amit láttál?

“A People, Places and Things című darab volt a Wyndham’sban. Úgy véltem,  Denise Gough eszméletlenül játszott benne. Vannak olyan darabok, melyek benned maradnak egy ideig – és ezek az igazán erőteljesek.”

Első dolog, amit megteszel, amikor visszatérsz Londonba…

“Az összes barátomat meghívom egy jó öreg sütögetésre, még télen is. Az általános étel sült kakas borral. Persze nem grillezve, mert az katasztrofális lenne.”

Melyik épületet szeretnéd, ha egyik napról a másikra bezárnák?

“A BT Tornyot. Főleg, mivel olyan magas, hogy nem tudod egész Londont átlátni tőle.”

Kedvenc londoni kocsmád?

“Van egy nagyszerű kocsma Hampsteadben, amit a The Holly Bushnak hívnak. Hangulatos, eldugott, minden fából készült, és imádni való télen. A vendégek nagy része hampsteadi, de elég kedvesek. Általában egy korsó IPA-t szoktam inni.”

Mit tennél, ha polgármester lehetnél egy napra?

“Megnyitnám az összes használaton kívüli metró vonalat, és megengedném az embereknek, hogy felfedezzék London titkos oldalát. Majd valószínűleg rendeznék egy hatalmas vízi harcot.”

Van bármiféle előadás előtti rituáléd?

“Mostanában van egy feszület az öltözőmben, amit általában háromszor megcsókolok, valamint eszek három darab Haribot, és iszom három korty vizet, mielőtt felmegyek a színpadra.”

Kedvenc londoni üzleted?

“Van egy hihetetlen cipő bolt a Rivington utcában, ami a Fiorentini + Baker. Van egy kis kedves velúr csizmám onnan. Emellett a Gower utcában lévő Waterstone’st is szeretem, ami egy könyvesbolt. Valamint egy nagyszerű csemege bolt is van a Broadway Marketen, aminek L’eau à La Bouche a neve, ahová általában hétvégente látogatok el, hogy kenyeret és pácolt heringet vegyek.”

Kedvenc helyed egy esti italra?

“A The Experimental Cocktail Club Chinatownban. Az italok kivételesek, egy ‘Winter is Coming’ elnevezetű is van jelenleg, amit elég viccesnek találtam. Emlékszem, hogy elég erős volt.”

Legnagyobb különcködésed?

“Cipő fétisem van, de a legutóbbi szerzeményem egy kamera. Egy  Leicát vettem szép régi iskolai beütéssel, de digitális képeket készít. Régebben sokat fényképeztem, mostanában pedig ismét rákaptam.”

Általában kit szoktál elhívni egy londoni szórakozásra?

“Alfie Allent. A Trónok harca forgatásán találkoztunk, évek óta jó barátok vagyunk.”

Legjobb tanács, amit valaha kaptál?

“Édesanyám legjobb barátnője, Vicky mondta egyszer: Amíg kedves vagy másokkal, bármin keresztüljuthatsz.”

Legutóbbi album, amit vettél?

“A Radiohead legújabb albumát, a A Moon Shaped Poolt vettem meg legutóbb. Még nem tudtam teljesen meghallgatni, de ez az én kedvenc zenei stílusom. Dallamos, furcsa és filozofikus.”


Szólj hozzá a bejegyzéshez