2016. június 10.

Pontosan két nappal ezelőtt került ki egy rejtélyes videó Kit Haringtonról, melyben egy különleges arc szkennerbe tolták be a színész, hogy felvegyék arcvonásait, és egészen eddig csak találgatások folytak arról, mi is lesz ez a rejtélyes, új projekt. Nem kellett túl sokat várnunk, és az EW megosztotta: Kit Harington a Call of Duty játékban fog egy gonosz karaktert alakítani.

“Kit egy fantasztikus tehetség, és tökéletesen profi” – nyilatkozta Taylor Kurosaki, narratív rendező – “A történet egy epikus leszámolásról szól ellentétes erők között, Kit pedig belevágott, és a valóban megtestesült ellenséget fogja alakítani a Settlement Defense Frontban. Alig várjuk, hogy a rajongók meglássák, amint Kit egy teljesen más fajta karaktert játszik.”

Ezen is túl, Guy Ritchie rendező is be lett vonva Harington jeleneteibe.

“Guy Ritchie jó barátja a franchisenak, ezért nagyszerű, hogy ismét velünk dolgozhat asszisztálva Kit karakterének életrekeltésében” – mondta Dave Stohl, az Infinity Ward stúdiójának feje – “Sokat jelent számunkra, hogy a lehető legjobban dolgozhatjuk ki a karaktert. Izgatottak vagyunk a Kit által nyújtott előadás miatt, és alig várjuk, hogy nyilvánosságra kerülhessen. Elkötelezettek vagyunk egy elképesztő történet létrehozásában, gazdag karakterekkel, így ez egy különleges lehetőség új színész hozzáadására a fantasztikus színész társulatunkba.”

A szerkezet, amit videón láthattunk 2 napja, arra szolgál, hogy Kit arcjátékát rögzítse, így az akció dús történet részévé válhat. Kíváncsian várjuk, hogy Kitet egy teljesen új szerepben lássuk, ezúttal a rossz oldalon, a játék szerelmesei számára biztos nagy hatást fog gyakorolni alakításával.


Szólj hozzá a bejegyzéshez