2017. július 16.

Az Entertainment Tonight egy új interjúval lepett meg bennünket, melyben Kit Harington a Trónok harcával kapcsolatos kérdésekre válaszol. Kit elmondja, mit szeretne hazavinni a sorozat kellékei közül, illetve az is kiderül, miért utálja a spoilereket. Megszólal a lesifotós képekkel kapcsolatban, amik róla és Emilia Clarke-ról készültek még tavaly, amikor a színészek karaktereinek találkozását fotózták le Spanyolországban.

Tovább olvasva az interjú magyar fordítását érhetitek el.

Így, hogy a Trónok harca a végéhez közeledik, van bármiféle kellék, amit szívesen ellopnál a díszletből?

“Csak egy dolog van, amit mindig is akartam, és már nagyon sokszor elhintettem mindenkinek, még Davidnek és Dannek is. A kardomat szeretném, Hússzúkarmot.”

És mi volt a válasz?

“Szerintem az első évadnál még úgy voltak vele, hogy persze, természetesen, csak hadd fejezzük be ezt, és a tied lehet. Aztán egyre inkább haladtunk előre az évadokkal, a műsor egyre népszerűbb lett, a kard értéke pedig egyre magasabbra és magasabbra emelkedett. És lassan egyre kevesebbet beszéltek róla. Ezért próbálom minél többször megemlíteni, hogy akarom azt a kardot.”

A rajongók nagyon izgatottak lettek, amikor meglátták a képeket Jon Snow-ról és a Khaleesiről a tengerparton. Neked és Emiliának biztos egy nagyon izgalmas napnak számított, hogy végre megtörténik az a momentum, amire minden rajongó vágyik.

“Nem igazán beszélhetek erről. Az volt a legidegesítőbb dolog ennek az évadnak a forgatásán, hogy a paparazzik mindent lefotóztak. Mind nagyon mérgesek és szomorúak lettünk amiatt, hogy az emberek valóban el akarnák spoilerezni a műsor történéseit. Szóval habár tudom, ezek a képek megjelentek, mégsem erősíthetem meg, hogy Jon és Daenerys miért találkoznak. Akár nem is fog megtörténni. Lehet, hogy csak egy átverés.”

Milyen mértékben volt jelen a titoktartás?

“Szerintem mi minden tőlünk telhetőt megtettünk, de nem igazán tudsz mit tenni, ha ilyen szép helyszíneken forgatsz, nem zárhatjuk le a helyszíneket. Holott így a vége felé eléggé izgalmas dolgok fognak történni, és szeretném, ha az emberek meglepődnének. Nagyon idegesít, amikor valaki ezt megpróbálja elrontani.”


Szólj hozzá a bejegyzéshez