08
június
2017

Kit Harington június 6-án, szerdán, a The Late Late Show speciális, londoni kiadásában jelent meg vendégként, melynek James Corden volt a házigazdája. Az angol színész Nicole Kidman társaságában vett részt a műsor adásában, akinek egy különleges verssel is készült.

Jó ideje köztudott Kitről, hogy szereti a költészetet, és ő maga is szokott verseket írni. Még pedig igen jó benne! Sajnos tehetségét ezen a téren még nem mutatta be a nagyközönség előtt, egészen mostanáig. Ugyanis a műsorban elszavalta a “Szörnyen belezúgtam Nicole Kidmanbe” című költeményét, melyet külön erre az alkalomra alkotott.

“Nicole Kidman, szörnyen beléd zúgtam. Ezt az alkalmat szerettem volna megragadni, hogy elmondhassam neked, mennyire jó színésznő vagy, illetve hogy szerintem mennyire jól nézel ki. Hosszú ideje szeretem már a munkásságod, és vonzódom hozzád. A vonzódás angolul azt jelenti, hogy szerintem nagyon dögös vagy. Szerencsétlenségedre, szerintem a barátnőm dögösebb nálad, így nem randizhatunk. James Corden, téged is nagyon kedveltelek egészen addig, amíg meg nem tudtam, hogy West Ham rajongó vagy. Amit viszont most érzek irántad, az szánalom. A családod biztosan nagyon csalódott.” – hangzottak Kit humoros versének szavai, melyet a műsorban hangosan felolvasott.

Itt még nem ér véget történetünk, ugyanis alább azt is megtudhatjátok, milyen körülmények között találkozott legelőször a mi Kitünk Ed Sheerannal, illetve az is kiderül, mi volt a reakciója a pillanatban, amikor Nicole Kidman mindenféle kertelés nélkül feltette neki a kérdést, hogy meg fogja-e kérni barátnője, Rose Leslie kezét.

Gondoltátok volna, hogy Kit legelőször egy mosdóban találkozott a Shape of You énekesével, és a hatalmas Trónok harca rajongó Ed Sheerannel? Azóta ők ketten nagyon jó barátságot ápolnak egymással.

“Nagyon szokatlan volt az első találkozásunk – mesélte Kit – Éppen egy piszoárnál vizeltem, és mind tudjuk, milyen érzés az, amikor valaki odajön melléd, és duplán is megnéz vizelés közben. Először rád néz, aztán a farkadra, majd megint rád, végül pedig megkérdezi, hogy te vagy-e Jon Snow. Na, Ed Sheeran is pontosan ezt tette. Majdnem elküldtem őt a fenébe, de hát mégis csak Ed Sheeran volt az, akivel ma már barátok vagyunk, és ez nagyszerű.”

Az Esquire által készített interjúban, mely még az év elején készült, Kit megosztotta az olvasókkal, hogy ő és barátnője, Rose Leslie összeköltözni készülnek. Azóta ez a dolog már meg is történt, Rose most ott él Kittel, ahol ő előtte legjobb barátjával, Dan Westtel töltött 10 évet. Az angol színész beszámolt róla, hogyan is folyt az összeköltözés:

“Nemrég költöztem össze a másik legjobb barátommal, Rose-zal, és nagyon-nagyon boldogok vagyunk. Minden jól megy. Sokféle ötlete van a házhoz. Mivel ő költözött az én lakásomba, így megmondtam neki, hogy kedvesem, ez fontos, mivel ez a mi életterünk lesz, és te az én életterembe költöztél be, ígyha bármit át akarsz helyezni, vagy megváltoztatni, akkor csak nyugodtan. Én pedig elmentem bevásárolni, és amikor visszaértem, megkérdeztem tőle, min változtatott, ő pedig csak annyit felelt, hogy leköltöztünk a földszinti konyhába.”

Ezek után Nicole Kidman egyik pillanatról a másikra előbökte Kitnek a kérdést, hogy össze fognak-e házasodni. A férfi meglepettségében nem is tudta, mit felelhetne. Röviden annyit mondott, hogy lépésről lépésre haladnak a kapcsolatukban.

Mindenképpen nézzétek meg a videókat, igazán jó hangulat uralkodott a stúdióban, a Kit-Nicole-James tró pedig egyértelműen haláli párosítás volt. Nagyon felüdítő volt ismét egy talkshowban viszont látni Kitet, reméljük, hamarosan ismét fog vendégeskedni valahol.


Leave a comment