2019. április 09.

Április 6-án, vagyis szombaton került adásba a Saturday Night Live azon epizódja, melyet maga Kit Harington hosztolt. Az amerikai műsor arról népszerű, hogy különböző, humoros jeleneteket játszanak el minden héten egy másik sztárvendég társaságában, most pedig a Trónok harca színészére került sor. Kit a műsor kedvéért megvált szakállától is, hogy még jobban belebújjon az általa játszott karakterek bőrébe – például Winston Churchillébe vagy Michael Jacksonéba, emellett magát Jon Snow-t is megformálhatta még egyszer, utoljára egy vicces jelenet kedvéért.

A műsor nyitójelenetében Kit Harington néhány Trónok harcás színésztársa is jelenlétét tette, ők pedig Emilia Clarke, John Bradley, és természetesen Kit felesége, Rose Leslie voltak. Kit ezek után nem félt eljátszani a legőrültebb és tőle legszokatlanabb karaktereket, alakításával pedig számos nevetéssel teli pillanatot okozott a nézőknek. A bejegyzés további részében az összes kis jelenetet megtekinthetitek, melyben Kit szerepelt, hiszen szerencsére minden feltöltésre került az SNL hivatalos YouTube csatornájára, így semmiről sem maradunk le.

A videókon kívül néhány promóciós kép is megjelent a Saturday Night Live ezen epizódjához, mely szintén szokás a műsor történetében, ezeken pedig mind Kit látható. A portrékat Mary Ellen Matthews készítette a színészről.


Szólj hozzá a bejegyzéshez