2017. augusztus 13.

A Golden Globes hivatalos YouTube csatornáján közzétett egy videós interjút, melyben Kit Jon Snow Trónok harcás útjáról beszél, ezzel párhuzamban pedig a sajátjáról is. A színész elmondja, mit jelentett neki a sorozatbeli szerepe, illetve azt is elárulja, már tudja, mi vár rá a széria befejezése után.

“Ez az utazás a 20-as éveimen ívelt át, egyben az ő 20-as évein is, tulajdonképpen együtt nőttünk fel. Így egy ilyen személyt eléggé nehéz elengedni. Imádtam őt alakítani, imádtam benne lenni a sorozatban. Életem egyik legjelentősebb időszaka lesz ez mindig is.”

Mit fogsz a legjobban hiányolni? Mire tettél szert a műsor részeként?

“Arra tettem szert, hogy megtanultam színészként dolgozni. Hiszen egyre érdekesebb projekteket keresek, a Trónok harca pedig megadta a hírhedtséget ahhoz, hogy ez megvalósulhasson. Hiányozni fog a bajtársiasság, hiányozni fog visszatérni az irodai munkához, hiszen ez a legjobb irodai munka a világon, mely minden évben 6 hónapig tart. Hiányozni fog a stáb, és mindenki más, aki a műsoron dolgozik. Elég nehéz lesz nélkülük.”

Tudsz mondani valamit arról, mi vár ránk az új évadban?

“Eléggé gyorsléptékű az új szezon. Sok rég várt találkozásnak lehetünk szemtanúi. Elég más lesz úgy összességében. 10 epizód helyett 7-ből áll, viszont nagyobb és határozottabb, mint eddig. Az utolsó epizód hihetetlen lesz, és ez lesz az eddigi leghosszabb rész. Eléggé meghatározza a sémát az utolsó évadra.”

A te karrieredben mit jelent a Trónok harca?

“Az én karrieremben szinte ez jelent mindent. Ha nem lett volna a Trónok harca, akkor ki tudja, most hol lennék. Talán más szerepeket találtam volna. Nagyon ritka, ha olyat találsz, mint a Trónok harca, ami ennyire népszerű legyen és ennyire széles körben nézett.”

Mi következik ezután számodra?

“Hát nem pont ez a kérdés? Már tudom, de még nem mondhatom el. Nagyon izgalmas, és remélem, hogy tényleg összejön, mivel pont ez lenne a tökéletes munka számomra a Trónok harca után. Egy tökéletes bocsánatkérés.”


Szólj hozzá a bejegyzéshez