2018. január 09.

Kit Haringtont még január 5-én, pénteken este túl sok alkoholt fogyasztott, és egy New York-i bárban, a Barfly-ban vették videóra, amint részegen alig bír állni a lábán, ráadásul néhány emberbe is belekötött bizonyos források szerint, majd kirúgták a bárból, de később mégis visszament.

Weboldalunkon nem szeretném megosztani a róla készült felvételeket, hiszen azok elkészítése sértette a színész személyes jogait.

Kit Harington pénteken a Barfly nevezetű bárba tért be, mely több híresség körében is népszerű helynek számít. A bár tulajdonosa tisztázta, hogy valójában mi történt azon az estén, miért ment vissza Kit Harington a bárba távozása után, és mi is volt az a nézeteltérés, amit sok oldalon csak úgy emlegetnek, hogy Kit belekötött valakikbe. A Barfly személyzete szerint semmi más nem történt, csak a csekk kikérése miatt tért vissza a színész a bárba.

“Amikor a személyzet rájött, mennyire ittas állapotban volt, szépen megkérték őt a távozásra, két személyzeti tag segített is kikísérni őt” – nyilatkozta a bár tulajdonosa – “Később, az este folyamán visszatért rendezni a számláját, és 100%-os borravalót is hagyott, plusz 70 dollárt a 70 dolláros számlára ráfizetett. Az őt kiszolgáló csaposok mindketten azt vallották, hogy Kit igazából nagyon rendes volt.

Mi, a Barfly-nál nem örülünk neki, hogy egy vendég felvételeket készített Haringtonról a bárunkban. A vendégeink megérdemlik a privát szféra megtartását attól függetlenül, hogy kik ők. Eddig számos híresség vendégünk is volt már, és ilyen eset még sosem történt ezelőtt. A Barfly szeretné tudatni Kit Haringtonnal, hogy bármikor máskor szívesen látjuk őt viszont!

Amikor péntek este Kit besétált a Barfly-ba, már akkor ittas állapotban volt. Máshol szolgálták ki alkohollal, mielőtt hozzánk betért volna. Talán összesen ha 30 percet töltött nálunk. Harington egy Jamesont rendelt magának, egy másik italt a barátjának, és minden jelen tartózkodó vendégnek is fizetett egy kör italt.”

Ezután a hely tulajdonosa arról a nézeteltérésről számolt be, ami Harington és a biliárd játékosok között zajlott le.

“A videón látott nézeteltérés egy billiárd játék megzavarása miatt keletkezett. Az egyik játékos megengedte neki, hogy lőjön helyette, de Kit nem értette a játékszabályokat. A játékot, amit játszottak, Killernek hívják, ahol minden játékos egyet lőhet, de Harington többet szeretett volna egynél. Ennyi állt a nézeteltérés mögött.”

Az esetnek a beszámoló szerint nagyobb volt a füstje, mint a lángja. Ha egy hírességről olyan felvételek készülnek, melyen ittas állapotban van, azt szeretik túlreagálni. Kit csak élvezte a szabad estéjét, bár kicsit valóban túl sok alkoholt fogyasztott, de úgy gondolom, elég felelősségteljes ahhoz, hogy a helyes módon kezelje a helyzetet, amit meg is tett.


Szólj hozzá a bejegyzéshez