Kit és a szociális média

Aki már próbálta megkeresni Kit hivatalos Facebook, Twitter vagy Instagram profilját, annak sajnos csalódnia kellett, ugyanis neki egyáltalán nincsenek szociális média oldalai. A színész még csak elképzelni sem tudja, hogy valaha is legyen Twittere.

“Nem igazán vagyok tweetelős, attól félek. Bőven eleget kell beszélnem magamról interjúkban és hasonló dolgokban, hogy nem szeretném a szabad időmben is ezt csinálni. Tweetelni bizonyos dolgokról, nem, nem köszönöm. Ez nem az én műfajom, attól tartok…”

Még egyszer azt nyilatkozta, hogy ha tényleg úgy érzi, hogy szüksége lesz egy saját fiókra, majd talán akkor készít egyet. Ennek ne örüljünk előre, ugyanis ez még mindig nem jelenti azt, hogy tényleg követhetjük őt majd egyszer a népszerű közösségi oldalon. Valószínűleg sosem fog bekövetkezni, hogy a színésznek lesz hasonló oldala.

“Így is elég sok üzenetet és emailt kapok, és semmit sem szeretnék kevésbé, mint magamról beszélni a szabad időmben is. Így is elég sok visszaéléssel lehet találkozni, akár már akkor, ha csak rátekintesz az internetre.”

Emiatt nincs okunk a kesergésre, ugyanis Kitről így is, úgy is sokat hallhatunk a megannyi megjelenése, interjúja által. Ehhez szociális média oldallal sem igazán tudna többet hozzáadni.