Párkapcsolat

Kit Harington nem szeret a magánéletéről beszélni, úgy ahogy a párkapcsolatairól sem. Még régebben tisztázta egy interjúban, hogy a magánélete csak rá tartozik, ezért csak akkor fog beszélni róla, ha ő akar. Kit jelenlegi barátnője Rose Leslie, 2016 elején vállalták fel kapcsolatukat, de már rég óta terjengtek pletykák az interneten együttlétükről.

Rose Leslie

Rose Eleanor Arbuthnot-Leslie 1987 február 9-én született, skót színésznő. Legismertebb szerepe a Trónok harcában Ygritte, aki a sorozatban Kit karakterének, Jon Snow-nak a szerelme volt. Kit és Rose a műsor izlandi forgatásán ismerkedtek meg, és ott is lettek szerelmesek egymásba.

“Az a három hét [a kedvenc emlékem a Trónok harca forgatásáról], amíg Izladon forgattuk a 2. évadot. Azért, mert az ország gyönyörű, az Északi fény varázslatos, de főleg, mivel ott estem szerelembe. Ha már alapból vonzódsz valakihez, aki aztán a szerelmedet alakítja a műsorban, akkor nagyon egyszerűvé válik szerelembe esni…” – Kit Harington, Vogue Italy interjú

A két színész a forgatáson jöttek össze, kapcsolatuk azóta többször is megszakadt, a találgatások pedig folyamatosan húzódtak arról, vajon még mindig együtt vannak-e. Megerősítették, hogy kapcsolatuk 2012 óta folyamatosan megszakadt, de végül mindig egymás mellett kötöttek ki.

Legelőször 2016 január 29-én láthattuk őket kéz a kézben sétálni Los Angeles utcáin, ezután pedig nem kellett sokat várni a megerősítésre, ugyanis Kit Harington a márciusi Sunday Times Magazinnak ismerte el, hogy valóban egy párt alkottak. Innentől kezdve már nem volt titok a kapcsolatuk, hiszen a Hackney Showroom rendezvényén (március 26), és az Oliver Awardson (április 4) is kéz a kézben jelentek meg.

A pár mindenben támogatja egymást, Rose többször is elment megnézni Kitet a színpadon a Doctor Faustusban, valamint a lány az első között tudta meg Jon Snow feltámadását is.

“Korán elmondtam neki. Valójában Dan [Weiss] azt mondta Davidnek [Benioff], hogy úgyis el fogom mondani neki, így megengedték, hogy megtudja.” – Kit Harington, EW interjú

Rose és Kit számára is nagyon különleges emlék a Trónok harcában együtt töltött közös idejük, a színésznő viszont azt nyilatkozta, hogy számára ez bőven elegendő volt. Nem szeretne megint együtt szerepelni Kittel.

“Szerintem hagyjuk ennyiben. Fantasztikus időt élhettünk meg együtt a Trónok harcában. Szerintem fontos, hogy a saját projektjeiden dolgozz, ami sokkal többet számít, mintha társulnál valakivel. Annak a híve vagyok, hogy a saját dolgodat csináld.”

A pár időbeosztása eléggé zsúfolt, így sajnos nem tudnak annyi időt együtt tölteni, amennyit szeretnének, hiszen jelen pillanatban mindketten a karrierjükre koncentrálnak. Rose Leslie a This Morning műsorában beszélt kettejükről, ahol elmondta, hogy kapcsolatuk így is működőképes.

“Eléggé zavaró tud lenni, hogy mindketten dolgozunk. Csodálatos dolog folyton elfoglaltnak lenni, de még így is működésre bírjuk a kapcsolatunkat, főleg Facetime-ozni szoktunk.”

Szerencsére a The Death and Life of John F. Donovan New York-i forgatásán a párnak sikerült együtt töltenie némi érdemi időt, valamint az Apollo Magazine rendezvényén is együtt jelentek meg.

2017-ben ismételten együtt jelentek meg az Olivier Awardson, emellett pedig Rose Kitet a Trónok harca 7. évadának a premierjére is elkísérte. 2017 ráadásul újabb mérföldkő a kapcsolatukban, hiszen ebben az évben költöztek össze. Kit az Esquire Magazin interjújában számolt be róla, hogy közös lakhelyet keresnek. Több város is szóba jött e téren, e végül Londonban maradtak, és Rose Kit lakásába költözött be. James Corden műsorában Kit Nicole Kidmannel vendégeskedett, ahol részletesebben beszélt az összeköltözésről:

“Nemrég költöztem össze a másik legjobb barátommal, Rose-zal, és nagyon-nagyon boldogok vagyunk. Minden jól megy. Sokféle ötlete van a házhoz. Mivel ő költözött az én lakásomba, így megmondtam neki, hogy kedvesem, ez fontos, mivel ez a mi életterünk lesz, és te az én életterembe költöztél be, ígyha bármit át akarsz helyezni, vagy megváltoztatni, akkor csak nyugodtan. Én pedig elmentem bevásárolni, és amikor visszaértem, megkérdeztem tőle, min akar változtatni, ő pedig csak annyit felelt, hogy leköltöztünk a földszinti konyhába.”

Ezek után Nicole Kidman egyik pillanatról a másikra előbökte Kitnek a kérdést, hogy össze fognak-e házasodni. A férfi meglepettségében nem is tudta, mit felelhetne. Röviden annyit mondott, hogylépésről lépésre haladnak a kapcsolatukban.

2017 júliusában a Life & Style pletyka oldal szükségét érezte egy kamu hír megosztásának a világgal, miszerint Kit Harington eljegyezte Rose-t (a szokásos közeli névtelen forrásos szöveggel). A Metro UK rákérdezett a dologra Kit képviselőjénél, aki viszont egyértelműen cáfolta a hírt, tehát a pár még egyelőre biztosan nem jár jegyben. Ha megtörténik a lánykérés, és ezt Kit vagy Rose is megerősíti, akkor azt közzé fogom tenni az oldalon. Addig is, ne higgyetek a pletykáknak.