Stílus, megjelenés

Kit Harington mindennapi stílusa elég hétköznapi. A szűk farmereket részesíti előnyben, amit néha feltűr, amikor bokacsizmát visel. Nem szereti a bő öltözeteket, mindig testhez simuló ruhadarabokat választ. Gyakran visel egyszerű kék pólót, inget, de a csíkos felsőket is szereti.

“Nagyon lusta vagyok, de szeretem a legújabb divatot. Kezdem észrevenni, hogy a 20-as éveik elején járóknak más stílusérzékük van. Szerintem lehet, hogy egyre kevésbé vagyok divatos. A szűk farmer, és a kényelmes póló az én stílusom! De ha valahova elmegyek, szeretek egy kicsit jobban kiöltözni, egy jó megjelenésű öltönyt viselni.”

A színészt a lesifotós képeken általában barna válltáskája társaságában láthatjuk, amikor csak siet valahova. A táska hű társa egészen 2015 óta, legalábbis ebben az évben láthattuk először, amint magánál hordja az azóta utazások alkalmával elengedhetetlen társává vált válltáskát.

Amikor nem túl kiöltözős eseményekre kerül sor, Kit akkor is megtartja hétköznapi stílusát. Ilyenkor mindig otthon hagyja nyakkendőjét, és általában egyszerű felsőt vagy inget ölt magára, melyen 1-2 gombot kigombolva hagy.

Kit amúgy rendkívül nagy cipő-őrültté vált az évek folyamán, rendkívül sok különböző, divatos darabot vásárolt már magának, és el is ismerte, hogy nem bír leállni velük.

“A cipők rabja vagyok! Ha kapnék egy szabad napot, akkor elmennék vásárolni, és jó pár cipővel térnék vissza. Talán még csizmát is vennék.” – Elle Men China interjú, 2016.

Ha vörös szőnyeges eseményre kerül sor, akkor a férfi valóban szeret öltönyt és nyakkendőt, esetleg csokornyakkendőt magára ölteni. Természetesen egy márkás karóra sem maradhat el ilyenkor kiegészítőként.