Szemüveg

Gyakran láthatjuk Kit Haringtont szemüvegben lesifotós képeken vagy megjelenéseken, melyet bizony nem a divat kedvéért visel. Ugyanis Kit rövidlátó, így szinte állandóan kontaktlencsét hord, de többször is a szemüveg viselése mellett dönt.

Egyik alkalommal a Trónok harca forgatásakor a hotel szobájában felejtette a szemüvegét, ami miatt nagyon aggódott, hiszen egy fontos jelenetet forgattak, a forgatás menetrendje pedig nagyon szoros:

“Éppen egy kard párbajra készülök. És teljesen vak vagyok.”

Ennek ellenére a színész nagyon szeret szemüvegben megjelenni, különböző divatos darabokat választani, így gyakrabban láthatjuk szemüvegben. A Doctor Faustus c. színdarabjában például a darab jelentős részében viselt szemüveget a karaktere megformálásához.


/Kit különböző szemüvegei az évek során/

Napszemüveg

Kit természetesen szemüvege mellett napszemüveget is nagyon szeret hordani, hiszen a hírességek általában ezzel a kiegészítővel próbálnak meg elrejtőzni a nyilvánosság elől. A legkülönbözőbb féle darabokban láthattuk már őt a lesifotós képeken, szeret divatos napszemüvegeket választani. Külön érdekesség, hogy Kit a Jimmy Cho arca is volt pár évig, mely egy divat márka, és napszemüvegeket is értékesít.


/Kit különböző napszemüvegei az évek során/