Színház

Kit nagyon szereti a színházat és a színpadot. Amikor gyerekként járt a színházba különböző darabokat megtekinteni, akkor szerette meg a színészetet, és jött rá, hogy ő is ezt akarja csinálni. Mindig is színpadon képzelte el magát, ha a színészetről volt szó. Első jelentős szerepét is egy színdarabban kapta. A tévés is filmes szerepei mellett is szeretne gyakrabban visszatérni a színpadra is.

Pillars of the Community

Ekkor: 2007
Színház: dráma iskolai produkció
Szerep: Olaf

Rövid leírás: Dráma iskolai produkció

War Horse

Ekkor: 2008-2009
Színház: National Theater, New London Theater
Szerep: Albert Narracott

Rövid leírás: Az I. Világháború kitörésekor  Joey-t, Albert szeretett lovát eladják a lovasságnak, és Franciaországba szállítják. Hamar bekerül az ellenséges tüzek közé, a sors pedig egy különleges útra viszi, mindkét oldalon szolgálva, mielőtt még a senki földjén kötne ki.

Eközben Albert nem tudja elfelejteni Joey-t, és mivel még nem elég idős a besorozáshoz, elindul egy alattomos küldetésbe a lövészárkokba, hogy megkeresse őt, és hazavigye.

Posh

Ekkor: 2010
Színház: Royal Court Theatre
Szerep: Ed Montgomery

Rövid leírás: A The Riot Club 10 tagja, mely egy exkluzív Oxford egyetemi étkezési klub, kibéreltek egy vidéki kocsma étkezdéjét az időszakos vacsorájukhoz.

Doctor Faustus

Ekkor: 2016
Színház: Duke of York’s Színház
Szerep: Doctor Faustus

Rövid leírás: Kit Harington ezúttal önszántából megy a pokolba. A színész ugyanis visszatér a színpadra Christopher Marlowe’s Doctor Faustus darabjában a címszerepet játszva 2016 áprilisában a Duke of York’s Színházban. Rendező Jamie Lloyd volt.

True West

Ekkor: 2018-2019
Színház: Vaudeville Színházban
Szerep: Austin

Rövid leírás: Sam Shephard darabja egy hollywoodi forgatókönyvíróról, Austinról szól, és az ő Lee nevű testvéréről, aki a megélhetésért mások házaiból lop. A testvérpár 5 év után először találkozik édesanyjuk kaliforniai házában. Annak ellenére, hogy látszólag viszonylag stabil állapotban van, Austin pszichológiai határait testvére mégis a korlátokig feszegeti.