Televízió

Trónok harca

Megjelenés: 2011-2019
Kategória: felfedező, fantázia, dráma
Szerep: Jon Snow

Ismertető: George R.R. Martin nagy sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának első kötete sorozat formájában, amelyben két nagyhatalmú család vív halálos harcot a Westeros Hét Királyságának irányításáért, a Vastrónért.

7 days in hell

Megjelenés: 2015
Kategória: vígjáték, sport
Szerep: Charles Poole

Ismertető: A 7 Days in Hell egy fikciós ál-dokumentumfilm, mely két rivális teniszező a wimbeldoni férfi egyes döntőjének 7 napig tartó játszmáját, és a kamu sportolók ál-életét meséli el.

Gunpowder

Megjelenés: 2017. október 21.
Kategória: dráma, történelmi, minisorozat
Szerep: Robert Catesby

Ismertető: A 17. századi thriller a puskaporos összeesküvés kiagyalása mögött álló történelembe ássa bele magát, a kieszelőkről és a megvalósítás okozta kihívásokról szól. Kit felmenőjét, egyben a terv kiagyalóját, Robert Catesbyt kelti életre.

Zog

Megjelenés: 2018. december 25.
Kategória: rövid animáció
Szerep: Sir Gadabout

Ismertető: Zog egy lelkes sárkány, viszont hajlamos baleseteket okozni. A sárkány iskola első négy évében tanul repülni, üvölteni, tüzet okádni és lovagokkal harcolni, ám közben többször bajba keveredik. Minden évben találkozik egy kedves fiatal lánnyal, aki bekötözi a sérüléseit, de vajon új barátja képes lesz-e segíteni neki az eddigi legtrükkösebb feladatában: elkapni egy hercegnőt.