Trónok harca érdekességek

A következőkben olyan érdekességeket olvashatsz Kit Harington Trónok harcabeli szerepével kapcsolatban, melyekről lehet, hogy még nem hallottál, így érdemes tovább olvasnod. A lista folyamatos bővítés alatt áll, érdemes visszanézni.

#1 Kit Haringtonnak a Trónok harca előtt sosem volt hosszú haja. | Ikonikus haj 
#2 A Trónok harca pilot részében még parókát kellett viselnie, mivel még nem nőtt meg a haja a forgatásokra.
#3 Jon Snow szerepére jégfal mászással, illetve sziklamászással edzett.
#4 Olvasta A Tűz és Jég dalának köteteit, melyeken a Trónok harca alapul.
#5 Ha egy másik szereplőt játszhatna a Trónok harcából, akkor az Tyrion lenne, mivel szerinte fantasztikus történetszála van.
#6 Ha Jon Snow valódi lenne, és találkozhatna vele, akkor barátok lennének.
#7 Nem szereti, ha dublőrök végzik el helyette a veszélyes jeleneteket, ezért szinte mindent ő csinál, amit a műsorban láthatunk tőle. (Kivéve a 3. évadban, amikor muszáj volt dublőrt alkalmazni néhány jelenetnél törött bokája miatt.)
#8 A saját akcentusán hallgatták meg Jon Snow szerepére, így hamar el kellett sajátítania karakterének akcentusát, amit Sean Bean-től tanult.
#9 Ha lehetne egy sárkánya, Craignek nevezné el.
#10 Amikor karaktere, Jon Snow meghalt az 5. évad végén, egy ideig szinte biztos volt benne, hogy számára véget ért a sorozat, ám a producerek hamar beavatták a titokba, amit aztán hosszú ideig magában kellett tartani.
#11 Habár megtiltották neki, hogy bárkinek is elmondja Jon Snow visszatérését, a szüleit és bátyját szinte azonnal beavatta. Rose Leslie is az elsők között volt, aki megtudhatta.
#12 “Utolsó” jelenetének leforgatása után búcsúbeszédet mondott a cast és a stáb előtt, amit azóta is legrosszabb alakításaként emleget. Nem tudta hitelesen előadni, hogy tényleg elhagyja a sorozatot.
#13 Több színésztársát sem sikerült becsapnia távozásával kapcsolatban, Liam Cunningham és Gwendoline Christie továbbra is kételkedtek.
#14 Sophie Turnert könnyebb volt megtéveszteni, ő ugyanis még egy búcsúlevelet is írt neki, amit a titok felfedése óta is emlegetnek a színészek. Kit nem bírta nevetés nélkül elolvasni a levelet, amit végül megtartott, hogy a színésznő orra alá dörgölhesse.

Entertainment Weekly interjú Jon Snow haláláról és feltámadásáról