2018. szeptember 28.

A Refinery 29 beszélgetett el Kit Haringtonnal New York-i tartózkodása során, ahol is a Manhattan-i Beekman Hotelben találkoztak vele egy interjúra. Mint tudjuk, a Trónok harca 5. évadának végén a színész által megformált karakter meghalt, majd a következő évadban visszatért az életbe, utána pedig egy jelentős változás szemtanúi lehettünk Jon Snow megjelenését illetően: hiszen a haját ezután elkezdte kontyban viselni. A változtatás miértjére nem kaptunk egyértelmű választ, csupán találgathattunk, hogy mi állt mögötte. Teóriáinkat pedig maga Kit Harington erősítette meg.

“Azt szerették volna, ha jobban hasonlítok Ned Starkra. A valódi ok a hajviseletem megváltoztatása mögött az, hogy bemutassuk a történet fejlődését.”

A műsorban már hozzászokhattunk, hogy a külső megjelenés fontos kulcsa lehet egy karakter fejlődésének bemutatásában, és ez Jon Snow esetében sincs másképpen. Ezért Kit Haringtonnak meg is tiltották a műsor alkotói, hogy változtasson hajkoronáján a sorozat forgatásainak befejezéséig.

“Évek óta nem nyúlhattam hozzá a hajamhoz. Különös, mivel színészként már a megjelenésem részévé vált. Furcsa belegondolni, hogy most már változtathatok rajta. De meg akarom változtatni? Meg fogom-e változtatni? Nem tudom.”

Régebben Kit Harington már több interjú során is megemlítette, hogy a sorozat végeztével meg akar szabadulni a hajától, így magától értetődik a kérdés, hogy most visszalép-e ettől a kijelentésétől.

“Ezt tanultam meg ebből az egészből. Csak tégy egy kijelentést, aztán lépj vissza tőle. Zavarj össze mindenkit.”

Ha van valami, amit Kit megtesz külsőjét illetően, amit Jon Snow nem, az a parfüm használata, hiszen Kit jelenleg is a Dolce & Gabbana The One Grey illatának az arca.

“Jon Snow valószínűleg semmilyen illatot nem használna. De ha mégis, akkor azt mondom, ezt viselné. A parfüm elnevezése eléggé illik hozzá.”


Szólj hozzá a bejegyzéshez