2017. október 21.

Kit Harington szilárdan hisz benne, hogy itt az ideje a Trónok harca befejezésének. A sorozat 8. évadának első munkálataihoz már néhány színész megérkezett Belfastba (többek között Kit is tartózkodott már a városban, mely a sorozat forgatásának központja, de a Gunpowder promotálása miatt ingázik). A DigitalSpy készített a Jon Snow-t alakító színésszel egy interjút, melyben ő válltig állította, hogy ez az évad a legmegfelelőbb idő elsétálni Westeros világától.

“A Trónok harca pont a megfelelő időben ér a végéhez számomra, és mindenki más számára, aki csak részt vesz benne. Tegnap este emaileztem David Benioffal és Dan Weiss-el, és mind nagyon elérzékenyültünk.

Már csak a gondolat is felszabadító, hogy az egész évem szabad lesz – hiszen a sorozat évadait 6 hónapig forgattuk, de a projektek felének forgatásai, amiben ezen kívül részt szeretnél venni, előbb kezdődnek, minthogy végeznél a Trónok harca évadával. Sok dolog van, amit nem tudsz csinálni. Várom már a végét, 8 év pedig pont megfelelő időtartam a lezáráshoz. Nem szeretném, ha ennél tovább tartana. Vannak más projekt ötleteim, amikben szeretnék részt venni.

A Trónok harca gyors véget ér, amihez eléggé érzékenyen állok hozzá. A sorozat producereivel tanultam meg, hogy mit kíván ez a szakma. A Gunpowder produceri oldalát elképesztőnek tartom, több ilyen feladatban szeretnék részt venni. Úgy találtam, hogy a kreatív agyam egy másik részét fedezhettem fel, amit nagyon élveztem.”


Szólj hozzá a bejegyzéshez