Gunpowder

Gunpowder

Megjelenés: 2017. október 21.
Kategória: dráma, történelmi, minisorozat
Szerep: Robert Catesby, producer, forgatókönyv író

Ismertető: A 17. századi thriller a puskaporos összeesküvés kiagyalása mögött álló történelembe ássa bele magát, a kieszelőkről és a megvalósítás okozta kihívásokról szól. Kit felmenőjét, egyben a terv kiagyalóját, Robert Catesbyt kelti életre.

Sorozat megtekintése:

Torrentes letöltés: rarbg
Magyar feliratok letöltése: Feliratok.info
Online megtekintés: Filmezz.eu

Epizódlista:

1.01

Megjelenés: 2017. október 21.
Szerep: Robert Catesby

Ismertető: 1603-at írunk, Anglia háborúban áll Spanyoroszággal, a katolikusok üldözése pedig fokozódik, s egy fiatal nemesember elhatározza, hogy megbosszulja rokonainak halálát és megvédi hitét bármilyen áron.

1.02

Megjelenés: 2017. október 28.
Szerep: Robert Catesby

Ismertető: Amint a király kémhálózata egyre közelebb kerül hozzájuk, Catesby és Wintour megkísérli egy sereg felállítását Európa kontinensén tervük végrehajtásához. Londonba visszatérve Catesby és Guy Fawkes összehívja az összeesküvők csoportját első alkalommal. Tudják, hogy gyorsan kell cselekedniük, a terv pedig megalakul – a következő héten fognak lecsapni a Parlament bejáratánál, noveber 5-én.

1.03

Megjelenés: 2017. november 04.
Szerep: Robert Catesby

Ismertető: November 5. éstéjén Catesby, Fawkes és az összeesküvők puskaporos hordókkal töltik meg a Parlament alatti alagutakat. Garnet Atya nyomás alá kerül, hogy felfedje Catesby tervét a katolikus hit javára. Talán a pap lesz az, aki elárulja Catesby-t a tizenegyedik órában?