Pompeji

Pompeji

Megjelenés: 2014
Kategória: dráma, akció, felfedező, romantikus, történelem
Szerep: Milo

Ismertető: Időszámításunk szerint 79-et írunk. Pompeji, a Római Birodalom ékköve, a korrupció melegágya, a kísértés kikötője egykor veszélyes helynek számított a folyamatos földrengések miatt. Ám a Vezúv sötét haragja az első századra teljesen feledésbe merült. A birodalom gazdag lakói élik fényűző hétköznapjaikat, míg a rabszolgák az arénában harcolnak a túlélésért, de egy valamire senki nincs felkészülve: a szunnyadó tűzhányó pusztító erejére. Milo, a gladiátor (Kit Harington) az idővel fut versenyt, mikor egy váratlan földrengés következtében hatalmas robajjal kitör a vulkán: meg kell találnia szerelmét (Emily Browning), hogy kimenekítse a hamuval elárasztott városból mielőtt azt teljesen betemeti a láva, és a szüntelenül aláhulló kőzápor.

[+] IMDb
[+] Érdekességek

Film megtekintése:

  • Moovie.cc – magyar szinkronnal, ill. angolul magyar felirattal
  • Mozicsillag.cc – magyar szinkronnal, ill. angolul magyar felirattal
  • YouTube.com – magyar szinkronnal

Érdekességek

A filmet az Torontóban forgatták Kanadában, 2013 máriusától júliusáig, 5 hónapon keresztül. Kit Haringtonnak fárasztó kiképzésen kellett keresztülmennie annak érdekében, hogy formába hozza magát a szerephez.

“A teljes testemet át akartam formálni valamiért. Az egyike volt azoknak a folyamatoknak, amiket még sosem csináltam ezelőtt, és a megszállottjává váltam. Elértem arra a pontra, ahol naponta háromszor mentem edzőterembe a hét hat napján. Egyre kezdtem kimerülni. Szóval az edzőm megjelent, és azt mondta, nem kell keresztül mennem ezen az egészen. Ez már test-diszmorfia.”

A Pompeji c. film 1 millió dollárt termelt már a nyitó héten, majd teljes egészében összesen 117.8 millió dollárt világszinten.