4. évad
s04e01

 4.01 – Two Swords

 Megjelenés: 2014. április 07.

 Magyar cím: Két kard

 Epizódképek, Screenshots

Ismertető: A Vörös Nász Robb és Catylin Stark, valamint sok őket támogató nemes legyilkolásával végződött. Ám a Westeros földjén dúló háborúnak még nincs vége. Izzik a bosszúvágy, a Lannister családnak új fenyegetésekkel kell szembenéznie. Tyrion üdvözli a Királyvárba érkező vendégeket. Közben Havas Jon úgy érzi, nem fogadják örömmel a Fekete Várban. Arya találkozik egy régi barátjával.

s04e02

 4.02 – The Lion and the Rose

 Megjelenés: 2014. április 14.

 Magyar cím: Az oroszlán és a rózsa

 Epizódképek, Screenshots

Ismertető: Daenerys Targaryen a sárkányaival és a seregével a Rabszolga-öböl legnagyobb városa, Meereen előtt áll. Tyrion segít Jaime-nek. Joffrey Baratheon és kedvese, Margaery Tyrell reggelit adnak. Ezalatt Sárkánykőben Stannis Baratheon folytatja a seregének újjászervezését. Davos azonban kihozza a sodrából. Ramsay célt talál a házi kedvence számára. A Hét Királyság északi határán húzódó Falnál Bran látja, mit kell tenniük. Ha a vadak ugyanis átjutnak a Falon, akkor mindenen és mindenkin átgázolnak.

s04e03

 4.03 – Breaker of Chains

 Megjelenés: 2014. április 21.

 Magyar cím: A láncok leverője

 Epizódképek, Screenshots

Ismertető: Tyrion számba veszi a lehetőségeit. A legkisebb Lannister még sohasem volt ilyen nehéz helyzetben. A családfő, Tywin Lannister egy olajágat kínál fel. Sam rádöbben arra, hogy a Fekete Vár egyáltalán nem biztonságos, és Havas Jon – Lord Ned Stark törvénytelen fia – egy merész tervet javasol. A Véreb Aryát tanítja a dolgok rendjére. Danenerys Targaryen nem sok választást hagy Meereen lakói számára: élhetnek egy új világban, vagy meghalhatnak a régijükben. Dany kiválasztja a bajnokát.

s04e04

 4.04 – Oathkeeper

 Megjelenés: 2014. április 28.

 Magyar cím: Hűség

 Epizódképek, Screenshots

Ismertető: Danenerys Targaryen az igazság és a kegyelem között ingadozik. Azt fogom majd tenni, amit minden királynő – mondja, – uralkodni fogok. Ugyanakkor Dany egyre nehezebben tudja kordában tartani a mind nagyobb sárkányait. Ser Jaime odaadja Brienne-nek a két kard egyikét, amelyet a Stark-ház ereklyéjéből, a kétkezes nagy kardból, a Jégből kovácsoltatott Tywin Lannister, és megbízza, hogy keresse meg Sansa Starkot. Havas Jon önkénteseket toboroz. Eközben Bran, Jojen, Meera és Hodor rábukkannak a menedékre.

s04e05

 4.05 – First of His Name

 Megjelenés: 2014. május 05.

 Magyar cím: Első ezen a néven

 Epizódképek, Screenshots

Ismertető: Tyrion Lannister nehéz helyzetben van, minden körülmény ellene szól. Cersei királyné és a családfő, Tywin Lannister már a korona következő lépését tervezik. Miután Daenerys Targaryen a rabszolgák lázadását követően bevonult Mereenbe, és leszámolt a rabszolgatartókkal, máris a jövővel kapcsolatos terveivel foglalkozik. Havas Jonra egy újabb nehéz, veszélyekkel teli küldetés vár. Néhány önkéntessel a Falon túlra igyekszik, hogy felkutassa Bran nyomát.

s04e06

 4.06 – The Laws of Gods and Men

 Megjelenés: 2014. május 12.

 Magyar cím: Isten és ember törvénye

 Epizódképek, Screenshots

Ismertető: Stannis Baratheon és Davos megpróbálnak egy új stratégiát kiötleni. Stannis azonban nincs elragadtatva Davos ötletétől. Megnövekszik Daenerys Targaryen befolyási övezete, a sárkányai mellett egyre nagyobb hatalommal és erővel rendelkezik. Ezúttal néhány kérvényezővel találkozik. Tyrion Lannister a Trónteremben szembenéz az apjával, Tywinnel, és meglepetésre sikerül zavarba hoznia.

s04e07

 4.07 – Mockingbird

 Megjelenés: 2014. május 19.

 Magyar cím: Sokszavú poszáta

 Epizódképek, Screenshots

Ismertető: Tyrion Lannister megint sikerrel jár, és megnyer magának egy valószerűtlen szövetségest. Daario könyörögve kéri Daenerys Targaryent, hogy engedje neki azt csinálni, amihez a legjobban ért. Havas Jon rájön, hogy melyek a Fal sebezhető pontjai. Hiába figyelmezteti azonban az Éjjeli Őrséget, hogy a vadak elsöprik őket, ha nem készülnek fel kellően a támadás kivédésére, minden figyelmeztetése süket fülekre talál. Brienne és Prod tovább folytatják az útjukat. Azonban már egy új vezető mutatja nekik az utat.

s04e08

 4.08 – The Mountain and the Viper

 Megjelenés: 2014. június 02.

 Magyar cím: A Hegy és a Vipera

 Epizódképek, Screenshots

Ismertető: Váratlan látogatók bukkannak fel Mole Townban. Ez egyike azon falvaknak, amely a Faltól délre található, és az Éjjeli őrség fennhatósága alatt áll. A nevét onnan kapta, hogy a falu nagy része a föld alatt van, a hidegtől védve. Gilly és babája a nyilvánosházban húzza meg magát, ahol a cölibátus ellenére az őrség tagjai is megfordulnak. A cselszövő Kisujj válaszút elé kerül. Ramsay, Roose Bolton fattyú fia megkísérli igazolni önmagát az apja előtt. Időközben Tyrion Lannister sorsa is eldőlni látszik.

s04e09

 4.09 – The Watchers on the Wall

 Megjelenés: 2014. június 09.

 Magyar cím: A Fal őrzői

 Epizódképek, Screenshots

Ismertető: Havas Jon és az Éjszakai Őrség maradéka az eddigi legnagyobb kihívással kénytelen szembenézni. Mance Rayder, a Falon túli király egyesítette a vadakat. Az Éjjeli Őrség egykori tagja évtizedeken át szolgálta birodalmat, mielőtt dezertált, és a Szabad Nép tagja, majd idővel vezetője lett. Először sikerül felsorakoztatnia maga mögött az óriásokat, a vargokat, az emberevő thenneket és más lényeket. Úgy tűnik, nincs erő, amely megállíthatná ezt a félelmetes sereget, amely vissza akarja szerezni azt, ami az övék.

s04e10

 4.10 – The Children

 Megjelenés: 2014. június 16.

 Magyar cím: Gyermekek

 Epizódképek, Screenshots

Ismertető: A Faltól északra egy váratlan esemény teljesen új helyzetet teremt. Eközben Daenerys Targaryen arra kényszerül, hogy szembenézzen a kíméletlen valósággal. Bran egyre többet tud meg a sorsáról. A helyzetét vizsgálva Tyrion Lannister rádöbben, hogy a sorsát senki sem kerülheti el, az igazság mindig győzedelmeskedik.