6. évad

6.01 – The Red Woman

Magyar cím: A vörös asszony
Megjelenés: 2016. április 24.
EpizódképekScreenshots

Ismertető: Jon Snow halott. Daenerys egy erős emberrel találkozik. Cersei pedig viszontlátja lányát.

6.02 – Home

Magyar cím: Otthon
Megjelenés: 2016. május 01.
EpizódképekScreenshots

Ismertető: Bran a Háromszemű Hollóval edz. Ser Alliser le akar számolni Davosszal, amikor Vadak támadják meg őket. Tommen a Vörös toronyban őrízteti Cerseit. Jaime tanácsokkal látja el Tomment. Daenerys távoztával Meerenben elszabadul a pokol. Tyrion jó híreket szeretne hallani. Roose Bolton dühös, hogy nem tudta elkapni Sansát. Amikor Ramsay megtudja, hogy Roose-nak fia született, végez az apjával és az újszülöttel. A Vas-szigeteken Euron leszámol a testvérével, Balonnal. Havas Jon új életre kel.

6.03 – Oathbreaker

Magyar cím: Az esküszegő
Megjelenés: 2016. május 08.
EpizódképekScreenshots

Ismertető: Daenerys visszatér Vaes Dothrakba, és szembesül a jövőjével, Bran pedig a múltjával. Megtudjuk, hogyan akarta kiszabadítani Ned Stark a húgát, Lyannát, akit Rhaegar Targaryen rabolt el. Tommen szembeszáll a Főverébbel. Varys a Hárpiák fiai után nyomoz, mialatt Tyrion a Szürke Féreggel és Missandeivel megbeszéli a helyzetet. Cersei még nehezebb helyzetbe kerül Királyvárban. Eközben Arya visszanyeri a látását, Ramsay pedig nem várt ajándékot kap Deresben. Havas Jon lerendezi a dolgokat a Falnál.

6.04 – Book of the Stranger

Magyar cím: Az Idegen könyve
Megjelenés: 2016. május 15.
EpizódképekScreenshots

Ismertető: Sansáék megérkeznek a Fekete kastélyba. Sansa a terveikről beszélget Havas Jonnal. Brienne elmondja Davosnak, mi történt a csatatéren, amikor Stannist legyőzték. Üzenet érkezik Ramsay Boltontól, melyben visszaköveteli Sansát, különben mindenkit elpusztít. Sansa szerint le kell számolniuk Deressel. Kisujj csőbe húzza Lord Royce-t. Meereenben Tyrion alkut köt a rabszolgatartókkal. Királyvárban Cersei és Olenna Tyrrel tervet sző a Főveréb ellen. Vaes Dothrakban Dany leszámol az ellenfeleivel.

6.05 – The Door

Magyar cím: Az ajtó
Megjelenés: 2016. május 22.
EpizódképekScreenshots

Ismertető: Sansa Vakondvárosban találkozik Kisujjal. Később Jon, Sansa, Davos és a többiek számba veszik a lehetséges szövetségeseket. Braavosban Jaqen elmeséli Aryának az Arctalan Emberek történetét. A Vas-szigeteken Yara bejelenti igényét a trónra. Jorah bevallja titkát Daenerysnek. Tyrion és Varys találkozik a Fény papnőjével. A Falon túl a Háromszemű Holló megmutatja Brannak a múltat, elmeséli a White Walkerek történetét. A zombik lerohanják az Erdő gyermekeit. Kiderül, honnan kapta Hodor a nevét.

6.06 – Blood of my Blood

Magyar cím: Vér a véremből
Megjelenés: 2016. május 29.

Ismertető: Meera és Bran életét megmenti a régen látott Benjen Stark. Sam találkozik a szüleivel Horn Hillben. Királyvárban Tommen meglátogatja Margaeryt a börtönben. Másnap Jaime és Tyrell-sereg bevonul a várba. Fekete Hal visszafoglalja Zúgót, mire Walder Frey meg akarja zsarolni őt. Arya megint színházba megy, hogy megmérgezze az egyik színésznőt. Daenerys Meeren felé veszi az irányt a seregével. Elszánt célja, hogy a tengeren átkelve leszámol ellenségeivel, visszaszerzi a Targaryenek dicsőségét.

6.07 – The Broken Man

Magyar cím: A megtört férfi
Megjelenés: 2016. június 05
EpizódképekScreenshots

Ismertető: Ray testvér, a kiugrott pap megmenti Véreb életét. A Főveréb mielőbb utódot szeretne. Közben Cersei találkozik a Töviskirálynővel, és beismeri hibáit. Havas Jon a Vadak táborában próbál támogatókat szerezni Sansával Deres visszafoglalására. Később a Mormont-családnál tárgyal a tízéves Lyannával. A Glovereket pedig a Stark-háznak tett hűségesküjükre emlékezteti. Jaime serege megérkezik az ostromlott Zúgó alá. A Fekete Hallal való tárgyalás kudarcba fullad. A bérgyilkosok leszámolnak Aryával.

6.08 – No One

Magyar cím: Senki
Megjelenés: 2016. június 12.

Ismertető: Braavosban az öreg színésznő megmenti Arya életét. A Folyóvidéken Véreb találkozik Bericcel és Thorosszal, és leszámolnak a falut elpusztító katonákkal. Meerenben Varys visszatér Westerosba, hogy előkészítse a terepet Danynak és seregének. A parti városállamok azonban összefognak Dany ellen, és ostromolni kezdik Meerent. Királyvárban Kevan Lannister megalázza Cerseit a trónteremben. A Zúgónál Fekete Hal nem akarja feladni a várat, mert nem bízik Jaime Lannisterben. Arya leszámol a Lelenccel.

6.09 – Battle of the Bastards

Magyar cím: Fattyak csatája
Megjelenés: 2016. június 19.
EpizódképekScreenshots

Ismertető: Tyrion és Dany számbaveszi a helyzetet az ostromlott Meereenben. Később a sárkányok és a dothrakiak segítségével leszámolnak a rabszolgatartókkal. Dany egyezséget köt Yarával. Deresnél szembenéz egymással Ramsay Bolton, illetve Havas Jon és Sansa serege. A csata eldőlni látszik a Boltonok javára, amikor váratlanul megérkezik a Kisujj és Sansa vezette Völgy-sereg, és meghátrálásra késztetik Ramsayt. Havas Jon is új erőre kap, majd betörnek a várba. és Ramsay Boltont eléri végzete.

6.10 – The Winds of Winter

Magyar cím: Északi szelek
Megjelenés: 2016. június 26.
EpizódképekScreenshots

Ismertető: Az évadzáró részben Cersei tárgyalására készülnek. Miközben megtelik Baelor temploma, Cersei az előkészített zöld folyadékkal fölgyújtja azt. Látja viszont a harmadik gyerekét is meghalni, a borzalmak láttán Tommen öngyilkos lesz. Walder Frey Zúgó megszerzését ünnepli, ám az est végén felbukkan az álruhás Arya, és végez vele. Jaime és serege visszatér Királyvárba, ahol Cersei királynővé koronáztatja magát. Deresben Havas Jont Észak királyává választják. Dany seregével útnak indul Westeros felé.