7. évad

7.01 – Dragonstone

Magyar cím: Sárkánykő
Megjelenés: 2017. július 16.
EpizódképekScreenshots

Ismertető: Miután Havas Jon szembenézett Ramsay Boltonnal, és legyőzte őt, Deres újra a Starkok kezébe került. Az évadnyitó részben Havas Jon megszilárdítja hatalmát. Cersei leszámolt az ellenségeivel. Samwell döntő híreket kap. Daenerys hazaérkezik.

7.02 – Stormborn

Magyar cím: Viharbanszületett
Megjelenés: 2017. július 23.
EpizódképekScreenshots

Ismertető: Daenerys Targaryen egy váratlan látogatóval találkozik. Északon Havas Jon nehéz helyzetbe kerül, amikor egy nem várt lázadással kell szembenéznie. Sam veszélybe sodorja a karrierjét és az életét. Tyrion Westeros meghódítását tervezi.

7.03 – The Queen’s Justice

Magyar cím:
Megjelenés: 2017. július 30.
EpizódképekScreenshots

Ismertető: A Sárkányok anyja, Daenerys Targaryen tárgyalást tart. Tyrion Lannister sajátos módon kezeli a híreket. Cersei Lannister visszaküld egy ajándékot. Mindeközben a harmadik Lannister testvér, Cersei ikertestvére, Jaime tanul a hibáiból.

7.04 – The Spoils of War

Magyar cím:
Megjelenés: 2017. augusztus 6.
EpizódképekScreenshots

Ismertető: Cersei és Jaime leszámol a Töviskirálynéval. Bran víziói megdöbbentik a testvéreit. Havas Jon megmutatja Daenerysnek a barlangban talált rajzokat. A hazatérő Lannisteréket megtámadják a dothrakiak, Daenerys is ott van a sárkányával.

7.05 – Eastwatch

Magyar cím:
Megjelenés: 2017. augusztus 13.
EpizódképekScreenshots

Ismertető: Jaime megbeszéli Cerseivel a dolgokat. Havas Jon találkozik Daenerysszel, miközben az Éj Királya nyomul a seregével. Jamie és Tyrion titokban találkozik Királyvárban. Cersei újra terhes. Samu rájön, Havas Jon a trón törvényes örököse.

7.06 – Beyond the Wall

Magyar cím:
Megjelenés: 2017. augusztus 20.
EpizódképekScreenshots

Ismertető: Sansa és Arya összezördül Deresben. Később Sansa Brienne-t küldi Királyvárba. Tyrion megpróbál közvetíteni Daenerys és a Lannisterek között. Havas Jonék sikerrel járnak, de jól jön Daenerys segítsége, amikor összecsapnak a zombikkal.

7.07 – The Dragon and the Wolf

Magyar cím:
Megjelenés: 2017. augusztus 27.
EpizódképekScreenshots

Ismertető: Az évadzáró részben Királyvárban Tyrion felvázolja a helyzetet. Fegyverszünetet kötnek, míg leszámolnak az Éjkirály seregével, ám Cersei titkos tervet sző. Havas Jon összejön Daenerysszel, ám kiderül a múltja. A zombik megtámadják a Falat.