17
augusztus
2017

Újabb interjút olvashatunk a NYT által, melyben Kit Harington az ő Trónok harcával kapcsolatos kérdéseikre válaszol. Megtudhatjuk, ki volt az a híresség, aki meglepte Kitet Trónok harca rajongásával, illetve az angol színész azt is felfedi, neki melyik epizódok a kedvencei a sorozatból. Valamint egy közelgő csatáról is beszámol, mely szerinte még nagyobb méreteket fog ölteni, mint az eddigiek. Ha kíváncsiak vagytok válaszaira, akkor olvassatok tovább!

Mi lesz akkor, amikor Jon Snow rájön igazi származására?

“Nem mondhatom el. Nem tudja, hogy ki az édesanyja, mi pedig azt, hogy ki az édesapja. Eléggé meghatározó momentum lesz számára, amikor megtudja, de hogy ebben az évadban fog-e megtörténni, vagy a következőben, illetve hogy Jon Snow túl fogja-e élni ezt az évadot, azt nem mondhatom el.”

Ha bármelyik másik karaktert eljátszhatnál a műsorból, akkor kit választanál?

“Nem hiszem, hogy képes lennék olyan jól alakítani Theon Greyjoyt, mint Alfie Allen. Az egy nagyon nehéz szerep, és Alfie nagyon jól nyomja.”

Ki volt az a rajongó, aki teljesen meglepett téged?

“Nemrég találkoztam David Beckhammel, aki hatalmas rajongója a műsornak. Én pedig hatalmas Manchester United rajongó vagyok. Ezt az embert nézve nőttem fel. Ő egy nagyszerű angol focista. Ez igazán bizarr számomra. Úgy nőttem fel, hogy gyerekként folyton ezt az embert figyeltem, amint a labdákat a hálóba juttatja. Abban a hitben, hogy ez az ember egy legenda. Teljesen eldobtam az agyam, amikor odajött hozzám, és azt mondta, hogy szereti a műsort. Mindkettőnket lenyűgözi a másikunk világa.”

Van kedvenc epizódod?

“A ‘The Red Wedding’ érdemlte nálam ki ezt a címet, ugyanúgy a ‘Hardhome’ is. Miguel Sapochnick egy fantasztikus rendező. Mindegyik általa rendezett epizód hihetetlen.”

Azt mondják, egy másik csata is vár ránk ebben az évadban. Milyen lesz ez a Fattyak csatájához képest?

“Az a jó dolog a Trónok harcában, hogy minden csata esetében valami újat szeretnénk bemutatni. A Hardhome-i ütközet merően eltért a Fattyak csatájától. Ebben azévadban több csata is van, 2 vagy 3. Amiben én is részt veszek, az is nagyon más. A Hardhome-i csatát 2 hétbe telt leforgatni, a Fattyak csatáját 3-ba, míg ezt 4-be. Szóval minden évben egyre nagyobb és nagyobb méreteket próbálunk ölteni, hiszen a nézők is ezt várják el tőlünk.”


Leave a comment