2017. október 08.

A Jonathan Ross Show október 7-ei adásában Kit Harington és Liv Tyler vendégeskedtek, hogy közösen promotálhassák közelgő sorozatukat, a Gunpowdert. Az alábbiakban egy kis összefoglalót olvashattok el a teljes adás eseményeiből, illetve megtekinthetitek a műsor hivatalos YouTube csatornájára feltöltött részleteket.

A vendégek bemutatása után a show-t Jonathan azzal kezdte, hogy megismerette a nézőit és a vendégeit a világ leghosszabb nyelvű kutyájával, mely a rekordok könyvébe is bekerült. Itt meg is ragadta az alkalmat, hogy összemérje vendégei nyelvét, hogy kiderüljön, kié a leghosszabb. Kit azok alapján, amit mutatott, a legrövidebb nyelvvel rendelkezik.

Mielőtt még odakonferálta volna Kitet és Livet az asztalához, a műsorvezető gratulált Kit Harington és Rose Leslie eljegyzéséhez, melyhez egy jótanács is járt (persze). Ezután a beszélgetés rögtön az eljegyzés részleteibe merült bele, melyről a DailyMail cikkében már olvashattunk. Szerencsére Kit elég tréfás kis emberkének született, így a műsor nem igazán lett volna teljes anélkül, hogy ne kérkedett volna ezzel. Április 1-jén Rose Leslie-t, aki nem igazán tartja meg a boldondok napját, megtréfálta egy eléggé kellemetlen dologgal. A hűtőjükbe rejtett valamit, amivel a frászt hozta rá, az egészet pedig felvette telefonjával. Azt javaslom, nézzétek meg a videót, hogy teljes élményben legyen részetek.

A műsorban egy betekintő részletet is megtekinthettünk a Gunpowderből, melyben Robert Catesby-t és Anne Vaux-t láthatjuk feltűnni, Kit és Liv karaktereit. A továbbiakban az a bizonyos momentum is szóba került Trónok harca legutóbbi epizódjából, melynél a műsorvezető, és vele együtt minden vendég egyetértett benne, hogy Kit elég szép hátsóval rendelkezik.

Jonathan: Mind láthattuk, amit én csak a legmutatósabb fenékként emlegetek. Liv, te is láttad a fenekét?
Sue Perkins: Hihetetlen volt!
Liv: Nem láttam.
Sue Perkins: Pontosan olyan volt, mint két finoman csiszolt bowling golyó.
Kit: Köszönöm.
Sue: Gyönyörű formák.
Jonathan: Valóban gyönyörűek. Nem fura számodra, hogy mind mennyire élveztük a feneked?
Kit: Nem igazán. Bárkinek szívesen megmutatnám. Igazából mégsem.


Szólj hozzá a bejegyzéshez