Oldal

Ezen az oldalon a KitHatingtonFans.com legalapvetőbb információit találhatod az oldal létrejöttétől kezdve a jogi nyilatkozatig. Itt mindent elolvashatsz arról, hogyan született meg a weboldal, illetve hogy pontosan hogyan használhatod fel a tartalmát.

Téma: Kit Harington
URL: kitharingtonfans.com
Szerkesztő: Brielle
Nyitás: 2016. február 14.
Hoszt: Flaunt
Jelenlegi verzió: #4 • The Wrap
Design&Kód: Brielle
Elérhetőség: e-mail
Kredit: [X] [X] [X] [X]

Az oldal születése

A KitHaringtonFans.com 2016. februárjában jött létre azzal a céllal, hogy a legtöbb információt, illetve a legfrissebb híreket eljuttassa a Trónok harca sztárjának rajongóihoz. Eltökélten munkálkodom, hogy a lehető legteljesebb oldalt hozhassam létre számotokra, minél több információt elolvashassatok, illetve minél több képet megtekinthessetek Kit Haringtonról a galériában.

A weboldal Facebook oldala 2015. november 29-én indult, és már akkor gondolkoztam rajta, hogy nekifogjak egy külön rajongói weboldalnak is, hiszen egyre egyértelműbbé vált, hogy egy Facebook oldalon nem lehet annyira kiteljesedni tartalom terén, mint itt. Így minden cikk, interjú és kép visszakövethető formában fog felkerülni, és senki semmiről nem fog lemaradni, ami csak újdonság lehet.

Miért pont Kit Harington?

Meglepőnek tűnhet, de a Trónok harcát még csak 2015. szeptemberében kezdtem el nézni. A sorozat világa hamar magával ragadott, mint ahogy hamar egyértelművé is vált, ki is a kedvenc karakterem, aki persze nem más, mint Jon Snow, avagy Havas Jon. (Mivel én eredeti nyelven nézem a sorozatot, ezért a Jon Snow elnevezést fogom használni az oldalon, ezt azért szeretném kijelenteni, hátha valakit zavar.)

Miután egyértelműen függőjévé váltam a sorozatnak, hamar elkezdtem unni a várakozást a következő évadra, ugyanis rendkívül türelmetlen tudok lenni ilyen szinten. Elkezdtem jobban megismerni a színészeket, így nyilván Kit Harongtont is. Filmjeivel is hamar felzárkóztam, nagy örömmel tapasztaltam, hogy mennyire kiemelkedő színészi tehetsége van, hiszen minden általa eljátszott karaktert imádtam.

Sokáig érlelődött bennem az oldal kérdése… Én ugyanis olyan vagyok, hogy szinte bármiről nyitnék oldalt, amit csak szeretek, de egyik sem lenne feltétlenül hosszú életű.  Eddig két rajongói oldalam volt, amit saját erőből szerkesztettem egyedül, egyiknek sem kellett sok, hogy elérje az 1 éves fennállást, de aztán mégis abbahagytam őket. Emiatt sokat gondolkoztam, hogy érdemes lenne-e belevágni egy új oldalba. Így próbaképpen nekikezdtem a Kit Harington Hungary Facebookos oldalnak, hogy feltárjam, van-e érdeklődés újdonsült-egyértelműen-kedvenc színészem után. Meglepő módon egész nagy kedvvel, napi rendszerességgel frissítettem az oldalt bő 2 hónapig, végül pedig elhatároztam, hogy bármi legyen is, megnyitom azt a weboldalt is. Hát, így született meg a KitHaringtonFans.com. Minden kedves látogatónak kellemes böngészést kívánok az oldalon!

Eddigi kinézetek

Itt az oldalon eddig szerepelt designokat tekintheted meg, a legújabbak mindig legfölül jelennek meg.

Jogi nyilatkozat

A KitHaringtonFans.Com nem áll kapcsolatban sem Kit Haringtonnal, sem hozzátartozóival, barátaival. Ez csak egy egyszerű rajongói oldal, mely igyekszik publikálni a legfrissebb híreket és képeket az angol színészről. Minden szöveges tartalom saját írású, fordítású, másolásuk, elvitelük a szerkesztő engedélye nélkül, illetve forrás megjelölés nélkül szigorúan tilos, és következményeket vonhat maga után. A képes és mozgóképes anyagokért nem vállalunk felelősséget.

Források

Oldalunk létrehozásában rengeteg sok külföldi és magyar oldal állt a segítségünkre, melyeket fontos megemlíteni, hiszen nélkülük nem épülhetett volna fel az oldal tartalmi részlege.