2019. június 09.

A Trónok harca 8. évadának 4. epizódjában egy olyan dolog történt, amire valószínűleg örökre emlékezni fognak a rajongók. Ennek pedig a sorozat történetéhez semmi köze nincs: a stáb valahogyan a díszletben felejtett egy kávés poharat, amelyet az utómunkálatok során sem vettek észre, így a pohár az egyik jelenet kellős közepén virít a nézőkre. Természetesen erről már mind hallottunk, viszont a tettes személye még mindig ismeretlen, a színészek pedig ujjal mutogatnak egymásra – vagyis főleg Sophie Turner, aki először Emiliára fogta az incidenst, most viszont Kit Harigntont vette elő.

A Sansa Starkot alakító színésznő legutoljára Conan műsorában jelent meg, ahol a következőket nyilatkozta:

“Minden nap hallom ezt a kávé poharas dolgot, vagyis jó tudni, hogy az a kávés pohár nagyobb sajtót kapott, mint maga az utolsó évad. A kávés pohár ott volt, ahol Kit Harington széke. Először Emiliára fogtam, de nem hiszem, hogy Emilia ilyesmit művelne. Kit elég lusta, és szerintem ő képes lett volna rá. Kit széke előtt volt a kávés pohár, ő pedig egyértelműen odébb rakta, majd fel lett véve a jelenetben, ahol úgy tűnt, mintha az én székemnél lenne, holott én ott sem voltam. Kit a hibás. 100%, hogy Kit tette oda azt a poharat.”

Persze mi valószínűleg sosem fogjuk megtudni, hogy ki is áll valójában a kávés pohár incidens mögött, amelyet azóta már kivettek a jelenetből – amivel nem értek el sokat, mivel az emberek nagy része már amúgy is látta, a képernyőképek pedig örökké élnek az interneten.


Szólj hozzá a bejegyzéshez