2019. február 13.

Kit Haringtont a Today interjúvolta meg, melyben jelenlegi munkáról, vagyis az Így neveld a sárkányodat 3. részéről, a Trónok harcáról, valamint a True West színdarabról beszélt. A nézőknek – akik esetleg még nem hallottak volna róla – azt is elárulta, hogy mi az oka új külsejének, valamint magáról a változás érzését is kifejtette.

“A True West egy Sam Shepard darab, az egyik oka, ami miatt szerettem volna elvállalni benne a szerepet az, hogy kipróbálhassam az amerikai akcentust. Rájöttem, hogy képes vagyok rá, viszont eléggé nyafogósra sikerül, szóval szerintem nem működne komolyabb szerepeknél.”

-Meg tudod mutatni nekünk?

“Nem. A színpadon meg tudom csinálni, viszont ez is egy olyan dolog, amihez bele kell lépnem a karakterbe.”

-Vagyis más szóval az embereknek el kell jönniük Londonba jegyet vásárolni a darabra, ha szeretnék hallani az amerikai akcentusod.

“Igen, pontosan. A bajuszt pedig ingyen kapják.”

A teljes videót meg is tekinthetitek, alatta pedig a bejegyzés további részében még néhány kiemelt részlet fordítását olvashatjátok el.

-A külsőd más.

“Igen, nagyon más. A darabhoz kell, amely az 1970-es években játszódik, így egy ijesztő bajusszal rendelkezem hozzá. De kezdek hozzászokni.”

-Melyiket szereted jobban? Ezt a külsőt, vagy a Trónok harcásat?

“Kicsit csupasznak érzem magam a szakáll nélkül. Hozzászoktam a hosszú hajhoz és a szakállhoz az évek alatt, ez idő alatt pedig az ismertetőjegyemmé váltak, amit aztán teljesen megváltoztattam. De hát ezt csinálják a színészek, teljesen megváltoznak egy-egy szerephez, ami számomra 9 év után nem érződik természetesnek, viszont egészen kellemes, kezdek hozzászokni.”

-Tavaly házasodtál meg, ugye? Ez azt jelenti, hogy már majdnem 1 éve.

“Igazából fél éve. Eléggé megijesztene, ha már most lenne az évfordulónk.”

-Az én feleségem pár év után biztosan a fejemhez vágna olyan dolgokat, minthogy semmit sem tudsz! Természetesen te okosan léptél, hiszen egy olyan nőt vettél el, aki már mondta ezt neked.

“Igen, már mondta, és nem is akarja megismételni többször. Szerintem már belefáradt ebbe a mondatba. Így szerencsére nem fogom hallani tőle többet.”


Szólj hozzá a bejegyzéshez