2019. április 14.

Gondolom már mindenki rendelkezik alternatívákkal a Trónok harca utolsó évadának megtekintéséhez – ám ha még nem tudod, hogy pontosan mikor és hogyan tudod megtekinteni az egyes epizódokat, akkor most erről olvashatsz a továbbiakban.

Először is, a Trónok harca 8. évadának 1. epizódja április 14-én, vagyis ma jelenik meg az Egyesült Államokban este 9-kor EST időzóna szerint (az nálunk CET időzóna szerint április 15. hétfő hajnali 3 órára esik), és innentől kezdve minden héten leadnak egy epizódot. Az évad összesen 6 epizódból fog állni, tehát 6 hétig fog futni az évad. A 7. héten egy bónusz epizód jelenik meg, mely teljes egészében az utolsó évad készítéséről fog szólni. Nézzük akkor, hol és mikor tekintheted meg az epizódokat:

  • A premier időpontjában, vagyis hajnali 3-kor az HBO csatornán, egy időben az amerikai premierrel. Magyar felirattal fog menni (tudomásom szerint)
  • A premier időpontjától számítva az epizódot bármikor megtekintheted az HBO GO online felületén, regisztrációkor az első próbahónap teljesen ingyenes, szóval megéri kipróbálni. Magyar felirattal tekintheted meg a részeket.
  • Minden hétfőn 20:00-kor ismétlik meg az epizódokat, ez a hivatalos magyar premier időpontja is, a spoiler zárlat eddig tart. Magyar felirattal tekinthető meg az epizód.
  • Aki a torrentes módokat részesíti előnyben, az hétfőn hajnali 5-től már töltheti az epizódot, az epizód elérhetőségi linkjeit ide, az oldalra is ki fogom tenni, ahogy az előző évadok esetében is tettem. A magyar feliratot is közzé fogom tenni, amint elérhetővé válik.
  • A szinkronos változat kedvelőinek most többet kell várniuk, ugyanis bejelentették, hogy a megemelt biztonság miatt csak később kezdhetik el a szinkronizációs munkálatokat, így 4 hetet kell majd várni a magyar változatra.

Jelenleg nagyon kevés információ áll rendelkezésünkre – például az HBO epizódcímet és ismertetőt sem osztott meg az első részhez, vagyis minden meglepetés lesz. Oldalunkon a multimédia részlegben találhattok egy aloldalt, ahol a sorozat összes évada kapott egy összesítőt az elérhető információkkal, a 8. évad is rendelkezik ilyennel, ahol mindig nyomonkövethetőek a hivatalos információk az évad epizódjait illetően.

Már előre figyelmeztetlek benneteket, hogy a spoiler zárlat vége az oldalunkon minden héten hétfő 21:00 lesz, miután a magyar premierre sor került. Előtte semmilyen spoilert nem fogok közzétenni az oldalon, utána viszont már előfordulhat. A spoileres tartalmak epizódképeket, screenshotokat, trailereket, Kit nyilatkozatait, esetleg egyéb Jon Snow-hoz fűződő tartalmakat jelentenek.


Szólj hozzá a bejegyzéshez