2019. június 09.

A The Death and Life of John F. Donovan 2018 szeptemberében került először levetítésre a Torontói Filmfesztiválon, azóta pedig egyedül francia mozikban tekinthették meg az érdeklődők a filmet, melyben Kit Harington alakítja a címszereplőt. Egyelőre ezen kívül a filmnek csak az olasz premier dátuma ismert, mely június 27-én lesz. Ezen premier kapcsán szerencsére megjelent néhány új tartalom, ha nem is számolhatok be bőkezűségről, még ez is több, mint a semmi.

Többek között egy új posztert kaptunk, mely eddig a legteljesebb változat, mivel ezen nem csak egy szereplőt láthatunk, hanem a főbb karaktereket egyszerre. A poszter mellett egy új still kép is napvilágot látott, melyen a Kit Harington által alakított John Donovan karakterét pillanthatjuk meg. A képi tartalmakhoz a trailer olasz nyelvű változata is hozzá tartozik, de ezt nem találhatjátok meg bejegyzésünkben, mivel az eredeti, angol nyelvű trailerhez képest nem tartalmaz semmivel sem többet. Ha érdekel a film eredeti kedvcsinálója, akkor azt erre a linkre kattintva érhetitek el.

A still kép, valamint a poszter teljes méretben a galériánkban tekinthető meg. A film DVD / online megjelenéséről még semmit sem tudni, emellett magyar premierről sem. Ha bármilyen új, hivatalos információ megjelenik e tekintetben, akkor arról biztosan olvashattok majd az oldalon.


Szólj hozzá a bejegyzéshez