2018. november 25.

Kit Harington hangját még idén hallhatjuk felcsendülni egy új BBC produkcióban, mely egy egyszeri animációs TV film lesz, és a Zog címet viseli. A film december 25-én, karácsonykor fog a BBC képernyőjére kerülni, Kit pedig a Sir Gadabout névre hallgató karakter hangját kölcsönzi benne. A karakter megjelenéséről is lerántották a leplet, ugyanis közzétették az első still képet, melyen ő látható:

Ismertető: Zog egy lelkes sárkány, viszont hajlamos baleseteket okozni. A sárkány iskola első négy évében tanul repülni, üvölteni, tüzet okádni és lovagokkal harcolni, ám közben többször bajba keveredik. Minden évben találkozik egy kedves fiatal lánnyal, aki bekötözi a sérüléseit, de vajon új barátja képes lesz-e segíteni neki az eddigi legtrükkösebb feladatában: elkapni egy hercegnőt.

Az animációs filmet Max Lan Oscar-jelölt rendező rendezi, a termelésért Michael Rose és Martin Pope felelős a Magic Light Pictures stúdiótól A film egy olyan karakteren alapul, amit a The Gruffalo c. rövid animációs film készítői, Julia Donaldson és Axel Scheffler alkottak meg.

Kit Harington karaktere, Sir Gadabout egy lovag, aki a hercegnőt szeretné megmenteni.


Szólj hozzá a bejegyzéshez